Kapcsolat

„Az űrkorszakban két óra alatt a világ túlsó felére juthatunk – egy óra a reptérig, aztán egy óra repülés.”

Neil McElroy, üzletember

Térkép megtekintése»

A XVII. kerületi irodánk

Tarts velünk! A távolság nem okoz nehézséget.

A Világ bármely pontjáról, bárhonnan, bármikor a Neked alkalmas időpontban felteheted bizonylataidat rendszerünkbe. Nem kell elutaznod irodánkba és hozzánk igazodni, vagy nem kell futárral küldeni a bizonylatokat. Amire szükséged van: egy internet kapcsolat és egy mobil telefon, vagy szkenner. Partnereink között jelenleg is vannak nem Budapestről dolgozó ügyfelek: Eger, Debrecen, Balatonfűzfő, Budaörs, Szentendre, Svédország, Németország, Kína stb.

A távolság nekünk sem okoz problémát! Munkatársaink laptopjaikon bármikor, bárhonnan elérik könyvelőirodánk szerver gépét. Jöhet bármilyen járvány, a biztonságos munkavégzés, a határidők teljesítése biztosított. Bármikor, fennakadás nélkül át tudunk állni távmunkavégzésre.

Amennyiben mégis személyesen szeretnél velünk találkozni, az Optiprofit Kft.  irodája Budapest XVII. kerületének központjától nem messze, a Gyöngytyúk u. 50. sz. alatt (Gyöngytyúk u. – Bojtorján u. sarokkal szemben) található. A könyvelőiroda személygépkocsival az Örs vezér terétől kb. 15 perc alatt, az M0 körgyűrűről kb. 6 perc alatt elérhető. A parkolásért nem kell fizetni.

Hívj: 70/389-1028, vagy írj: info@optiprofit.hu